Motorola Razr preklopni pametni telefon stiže krajem godine

Izvor: SaznajNovo.com, 28.Avg.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorola Razr preklopni pametni telefon stiže krajem godine

Mnogi ljubitelji Motoroline Razr linije telefona sa nestrpljenjem iščekuju Razr 2019 Foldable telefon. Sada imamo i više informacija o tom telefonu: specifikacije, cenu, datum objavljivanja…
Pre svega da se dotaknemo dela telefona koji privlači pažnju najviše – preklop.
Dizajn Kao što znamo vodeći proizviđači telefona su uveliko ušli u „trku“ sa svojim preklopnim telefonima, tj. tabletima. Pa smo tako imali prilike da vidimo Samsung Galaxy Fold, Huawei >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << Mate X, Oppo Foldable Phone i da „slučajno“ bacimo pogled na Xiaomi Mix Flex.
Ipak, nijedan od tih preklopnih uređaja nije baš zgodan za nošenje i upotrebu svakoga dana. I tu uskače Motorola sa svojim Razr Foldable telefonom.
Ovaj telefon bi trebao da bude pre svega elegantan, a specifikacije tek dovoljne da zadovolje današnje potrebe prosečnih korisnika.
Motorola Razer 2019 / Photo: gsmarena
Razr Foldable pametni telefon će se savijati ka unutra, tj. ekran će biti zaštićen dok je telefon preklopljen, što je isti princip kao kod Galaxy Fold telefona.
Dok je uređaj preklopljen, sekundarni ekran će biti aktivan i služiće za prikazivanje obaveštenja, ikonica i slično.
Iako nemamo zvanične slike telefona, izgledaće vrlo slično nezvaničnim renderima koje možete videti u ovom članku.
Specifikacije Ono što još znamo o ovom telefonu jeste to da će imati Snapdragon 710 SoC, 4/6GB RAM-a, 64/128GB interne memorije i bateriju od 2.730 mAh. Što se savitljivog (glavnog) ekrana tiče: 6.2 inča, rezolucija 876×2142 piksela. Sekundarni ekran: 600x800px.
Motorola Razer 2019 / Photo: gsmarena
Cena Kao što smo i mogli da očekujemo, preklopni telefon bez 1.500 dolara nećemo dobiti, barem ne u skorije vreme. Razr Foldable će koštati upravo toliko – 1.500 dolara – što je opet jeftinije od drugih preklopnih telefona.
S druge strane, ta cena je veoma visoka ako uzmemo u obzir specifikacije telefona. Da li vredi dati toliko para samo za mogućnost preklopa telefona? Po meni ne.
Datum Motorola Razr nam stiže decembra ove godine, najkasnije januara naredne.
Link do članka - Motorola Razr preklopni pametni telefon stiže krajem godine
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.