Maske za telefon kao modni aksesoar – spojite lepo i korisno

Izvor: SerbianUnderground.com, 26.Jul.2021, 12:03

Maske za telefon kao modni aksesoar – spojite lepo i korisno

Mobilni telefon je danas gotovo produženi deo ljudske ruke, budući da ga ogroman broj ljudi na svetu praktično ne ispušta iz šaka. Dok je ovaj gedžet nekada služio isključivo za komunikaciju, savremeni mobilni telefon ima toliko mnogo funkcija da nam je postao lični asistent i pomoćnik u svakojakim svakodnevnim aktivnostima.
Budući da su mobilni telefoni gedžet koji koristimo svakodnevno, ne treba da čudi da je dopadljiva zaštita za vaš Samsung a71 ili neki drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << model telefona istovremeno i deo vašeg ličnog stila.  U nastavku teksta pročitajte kako da odaberete masku za vaš telefon koja će se slagati uz vaš lični stil i zbog čega vam je ovaj vid zaštite neophodan.
Zašto vam je potrebna maska za telefon? Uz pomoć pametnog telefona komuniciramo sa prijateljima, ali i naručujemo hranu, treniramo, meditiramo, kupujemo odeću, zovemo taksi i informišemo se o redu vožnje prevoza, tražimo mesto za izlazak, slušamo muziku i orjentišemo se u prostoru.
Iz svega navedenog možemo već naslutiti zbog čega se vrlo često desi da ispustimo naš omiljeni gedžet iz ruku i pritom ga oštetimo Zbog toga danas imamo i nezistovanu dodatnu opremu poput zaštitnih maski, futrola i stakala, koja nam pomaže da zaštitimo telefon od svakodnevnog korišćenja, lomova, grebanja i habanja.

Kako odabrati masku za vaš telefon telefon?  Postoji više parametara po kojima možete odabrati savršenu masku za vaš telefon – dezen, estetika, ali i sam kvalitet maske i njena izrada. Ukoliko ste, recimo, kupili novi mobilni telefon, najverovatnije je da ćete bar neko vreme želeti da ne prikrijete njegov izgled, što znači da će za nove telefone gotovo uvek najadekvatniji odabir biti što diskretnija, providna maska za telefon. 
Druga odluka koju treba da donesete je svakako materijal od kojeg je maska izrađena. Na tržištu danas psotoji mnogo različitih opcija, ali jedne od najpopularnijih su silikonska i plastična maska za telefon. Obe imaju svoje prednosti i mane. Silikonska maska je često tanja, a zbog svojih karakteristika je vrlo pogodna za izradu zaštite.
Istovremeno savitljiva i čvrsta, vrlo se jednostavno stavlja i menja, pruža dobru zaštitu i gotovo je neuništiva. Plastične s maske s druge strane, mogu da se polome u nekim slučajevima, ali često mogu da budu tanje i jednostavnije su za održavanje. 
U svakom slučaju za svakodnevnu zaštitu, ni sa jednom nećete mnogo pogrešiti, budući da oba materijala mogu vrlo efikasno zaštiti uređaj od standardnih padova sa visina i iz ruku. Kada govorimo o estetskom uklapanju prilikom odabira maske, jednobojna maska je nešto što bi trebalo da posedujete budući da se savršeno uklapa u svim prilikama.
Sve prednosti maski za telefon – zaštita ali i prikrivanje oštećenja Najbolje u vezi maski jeste njihova sposobnost ne samo da štite uređaj, već i da prikriju postojeća oštećenja. Primera radi, ukoliko je vaš telefon stariji i već je nekoliko puta ispadao, te ima vidljive lomove i ogrebotine, lepom maskom možete znajačno doprineti izgledu vašeg uređaja. 
Spomenuli smo da jednobojnu masku za telefon treba da ima svako, budući da se odlično uklapa u svim prilikama. Komični citati i likovi iz crtanih filmova su popularni odabir za dezen maske za telefon, ali mogu delovati neozbiljno u određenim socijalnim okolnostima. 
Kao što smo rekli – telefon nosimo svuda sa sobom, a baš što kao i garderoba i stil govore o nama, te utiču na prvi utisak, isto važi i za ostale aksesoare. Zaista, danas nije preterano reći da je telefon modni aksesoar. Gotovo svako ima nekoliko maski za telefon danas, koje menja po potrebi. 
Baš kao što svako treba da poseduje po jednu kvalitetnu belu košulju u ormanu, treba da ima i jednobojnu elegantnu masku za telefon, koju će moći da nosi u svim prilikama. Baš kao što treba da imate i zanimljive komade garderobe koje nosite u slobodno vreme i koje govore najviše o vama – treba posedovati i masku koja ide uz vaš lični stil.
Moguće je da do sada niste razmišljali o vašoj masci za telefon na ovaj način, ali je sada jasno da uz pomoć nje možete spojiti lepo i korisno i unaprediti vaš lični stil.
The post Maske za telefon kao modni aksesoar – spojite lepo i korisno appeared first on Serbian Underground.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.