MWC: Galaxy S III telefon godine

Izvor: B92, 27.Feb.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MWC: Galaxy S III telefon godine

Samsung je na ovogodišnjoj dodeli Svetskih mobilnih nagrada dodeljenim na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni osvojio priznanje za „Proizvođača godine“ i „Najbolji smart telefon“.

Samsung Galaxy S III je proglašen za „Najbolji Smart telefon“, a do sada je širom sveta prodat u preko 40 miliona komada, što ga čini najbže prodavanim uređajem u istoriji Samsunga, ali i vodećim smart telefonom na svetu.

Ovaj model naslednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je modela Galaxy S II koji je GSM Asocijacija proglasila za Najbolji Smart telefon 2012. godine.

Proglašen od strane sudija za „Najbolji potrošački elektronski uređaj osposobljen za mobilni“, fotoaparat GALAXY Camera je prvi zaista povezani fotoaparat, koji predstavlja kombinaciju odličnih fotografija jednog kompaktnog fotoaparata i konektivnosti i prilagodljivosti koje dolaze sa 3G/4G + Wi-Fi povezivanjem i operativnim sistemom Android 4.1 (Jelly Bean).

„Godina 2012. bila je presudna za Samsung, jer smo tada postavili nove rekorde u mobilnoj industriji. Sudije su prepoznale Samsungove inovacije u više kategorija. Mi u kompaniji Samsung smo posvećeni ideji da treba da promenimo način na koji potrošači širom sveta doživljavaju svet mobilne tehnologije, u svim kategorijama i na svim tržištima“, izjavio je Dž. K. Šin, direktor kompanije za IT i mobilne kommunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Testirali smo: Samsung Galaxy S III

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galaksi S3 najboljim telefonom na svetu

Izvor: Kurir, 27.Feb.2013

Samsung glaksi S3 na kongresu mobilne telefonije u Barseloni proglašen je za najbolji telefon na svetu, dok je kompanija Samsung dobila priznanje najboljeg proizvođača uređaja..Samsung galaksi S3 proglašen je najboljim pametnim telefonom, dok je kompanija Samsung osvojila priznanje u kategoriji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.