META UKIDA JEDNU VAŽNU FUNKCIJU NA MESSENGER-U: Korisnici će morati da pronađu alternativnu aplikaciju za OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 09:54

"META" UKIDA JEDNU VAŽNU FUNKCIJU NA MESSENGER-U: Korisnici će morati da pronađu alternativnu aplikaciju za OVO

Podrška za SMS više neće biti aktivna.

"Meta" planira da ukine podršku za SMS poruke u aplikaciji Messenger počevši od sledećeg meseca.

Korisnici koji se oslanjaju na Mesindžer (Messenger) za slanje i primanje SMS i MMS poruka biće obavešteni o ovoj promeni. Nakon 28. septembra, moraće da pređu na podrazumevanu aplikaciju za slanje poruka na svom telefonu, poput Google Messages ili Samsung Messages.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
I dalje će im biti omogućeno da pristupe svojoj istoriji SMS poruka koristeći novu podrazumevanu aplikaciju za poruke na telefonu.

Messenger je prvi put uveo podršku za SMS poruke 2012. godine. Međutim, podršku za SMS su povukli već 2013. godine. Pokušali su ponovo 2016. godine, držeći SMS odvojeno od veb-komunikacija i nazivajući ga "SMS na steroidima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.