LG Odin procesor se pojavio na Antutu benčmarku

Izvor: B92, 30.Dec.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG Odin procesor se pojavio na Antutu benčmarku

Pre nekoliko dana pojavile su moguće specifikacije predstiojećeg LG G3 modela koji se očekuje u 2014. godini, a među njima našao se i Odin procesor.

U pitanju je LG-jev procesor koji bi trebalo da se nađe u narednoj generaciji modela LG G serije.

Mogućnost da proizvodi sopstvene komponente predstavlja strategiju kompanije da se suprotstavi rivalima, posebno Samsungu.

Sudeći po Antutu benčmarku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Odin je radio na svega 1GHz. Uprkos maloj brzini, Odin je ostvario rezultate slične ostalim popularnim čipovima.

Međutim, postavlja se pitanje da li je LG namerno usporio čip za ove inicijalne testove ili je kompanija pronašla način da izvuče solidne performanse iz čipa koji radi na 1GHz.

U koliko je u pitanju ovo drugo, ovo može označiti karakteristike koje će omogućiti značajnu uštedu energije ovog čipa.

Raniji izveštaji upućivali su na quad core verziju Odin čipa koji bi radio na 2.2GHz, a navodno se planira i octa core varijanta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG Odin procesor se pojavio na Antutu benčmarku

Izvor: B92, 30.Dec.2013

Pre nekoliko dana pojavile su moguće specifikacije predstiojećeg LG G3 modela koji se očekuje u 2014. godini, a među njima našao se i Odin procesor...U pitanju je LG-jev procesor koji bi trebalo da se nađe u narednoj generaciji modela LG G serije...Mogućnost da proizvodi sopstvene komponente predstavlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.