LG G4 stiže izbegava takmičenje sa Samsungom?

Izvor: B92, 17.Feb.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG G4 stiže izbegava takmičenje sa Samsungom?

Veliki je broj onih koji sa nestrpljenjem očekuju predstavljanje LG G4 telefona.

Sada su se pojavile informacije da LG G4 možemo očekivati u drugom tromesečju 2015. godine, a prema objavi medija u Koreji to bi trebalo da se desi u aprilu.

Navodi se da je LG odlučio da preskoči premijeru na MWC-u, jer ne želi da se takmiči sa Samsungom, koji bi u Barseloni trebalo da predstavi svoj novi Galaxy S6 telefon.

Umesto toga, LG će iskoristiti ovo vreme kako bi dodatno usavršio svoj smartfon. Dosadašnje glasine su pominjale da će LG G4 imati Snapdragon 810 čipset, 3GB RAM-a, 16MP kameru i 3K displej.

Izvor: Benchmark.rs
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG G4 izbegava takmičenje sa Samsungom?

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2015

Veliki je broj onih koji sa nestrpljenjem očekuju predstavljanje LG G4 telefona...Međutim, izgleda da najave telefona tokom MWC 2015 sajma neće biti, jer ranije glasine ukazuju na to da G4 neće biti prikazan u Barseloni. Sada su se pojavile informacije da LG G4 možemo očekivati u drugom tromesečju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.