IZNENAĐENJE PRED NOVU GODINU: Ovo je novitet iz Samsunga

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE PRED NOVU GODINU: Ovo je novitet iz Samsunga

NIje jeftino, ali vredi.

Među novim proizvodima Samsunga, koji će uskoro biti predstavljeni, nalazi se i unapređena verzija Notebook 9 Pen laptopa.

Novi ljubimac južnokorejskog giganta biće veličine 15 inča, za razliku od njegovog prethodnika koji ima 13 inča. Ranije je jedino regularni Notebook 9 laptop imao svoju veću verziju.

Jedna od glavnih promena na 15-inčnom Notebook 9 Pen laptopu je S Pen olovka. Baš kao i kod njegovog rođaka, pametnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mobilnog Samsung Galaxy Note 9, olovka S Pen kod novog laptopa nudi poboljšanu latenciju. Iz Samsunga kažu kako je do dva puta brža.

Samsung sada nudi i više zanimljivih saveta za korišćenje S Pen olovke koji omogućavaju korisnicima da se bolje prilagode različitim stilovima crtanja.

Novi Notebook 9 Pen laptop neće se mnogo razlikovati od svog prethodnika po unutrašnjim specifikacijama. Navodno će imati najnoviji Gen Intel procesor, gigabit Wi-Fi, dva Thunderbolt 3 konektora i jedan regularni USB-C utor, mikrofon i microSD karticu.

Nije poznato hoće li Samsung na svom 15-inčnom ljubimcu rešiti problem na koji se korisnici žale kod prve generacije Notebook 9 Pen laptopa, a to je kratkoročnost baterije.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.