HTC prodao 5 miliona modela One?

Izvor: B92, 24.Maj.2013, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC prodao 5 miliona modela One?

Nakon objave Samsunga da je prodao 10 miliona Galaxy S4 uređaja, čini se da ni HTC-u ne ide loše pošto je kompanija objavila da je prodala 5 miliona HTC One uređaja od njegovog predstavljanja u martu 2013. godine, tvrdi Wall Street Journal.

Iako ovi podaci nisu spektakularni poput onih koje je zabeležio Galaxy S4, ili S3 koji je za svega 50 dana dostigao magičnu cifru od 10 miliona prodatih uređaja, i dalje su u pitanju dobre vesti za HTC.

Problemi sa produkcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donekle su naštetile HTC-u nakon lansiranja Onea pošto je kompanija ovaj telefon predstavila na znatno manjem broju tržišta od Samsunga.

HTC doduše nije zvanično potvrdio ove brojke, tako da se još očekuju zvanični rezultati prodaje.

Saznajte kako se HTC One pokazao na našem testu

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOBRO IM KRENULO: HTC prodao 5 miliona one modela

Izvor: Kurir, 24.Maj.2013

Nakon objave Samsunga da je prodao 10 miliona galaksi S4 uređaja, čini se da ni kompaniji HTC ne ide loše pošto je objavila da je prodala 5 miliona HTC one uređaja..Nakon objave Samsunga da je prodao 10 miliona galaksi S4 uređaja, čini se da ni kompaniji HTC ne ide loše pošto je objavila da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.