Galaxy Z Flip5 se nalazi na listi najboljih inovacija za 2023 časopisa TIME

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Okt.2023, 06:30

Galaxy Z Flip5 se nalazi na listi najboljih inovacija za 2023 časopisa TIME

Samsung Galaxy Z Flip5 uvršten je na listu najboljih inovacija za 2023. globalnog časopisa TIME, a koje čine svet boljim, pametnijim i zabavnijim. Ovo je treća godina za redom da Galaxy serija dobija ovo prestižno priznanje, što je ujedno i dokaz predanosti kompanije Samsung inovacijama.
Kako bi složili popis za 2023, TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom sveta, ocenjujući svakog kandidata na temelju ključnih faktora, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << originalnost, efikasnost, ambicioznost i uticaj.

Samsung
Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizovan dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez uticaja na funkcionalnost. Unapređene funkcije omogućavaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window spoljnog ekrana koji pomaže korisnicima da se brzo fokusiraju na one najvažnije notifikacije i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.
Galaxy Z Flip5 kao savršen poklon ove sezone Postavljajući novi standarde, stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji menja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.
Postoji li savršeniji poklon ove praznične sezone od jednog od najboljih izbora godine? Prijatelji i porodica će sigurno biti oduševljeni! Pročitajte više ovde.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.