Galaxy S9 stiže sa sistemom za prepoznavanje lica?!

Izvor: ItRešenja.com, 21.Nov.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy S9 stiže sa sistemom za prepoznavanje lica?!

Bilo je i krajnje vreme da internet počne da spekuliše o budućem Samsung-ovom top modelu, tj. nasledniku Galaxy-ja S8. Ako se u Samsung-u ne odluče još jednom preskočiti broj, logično je očekivati da će sledeći flagship nositi ime Galaxy S9, odnosno Galaxy S9 Plus. Naime, još nam je sveže sećanje kako je preskakanje Note-a 6 i forsiranje broja 7 dovelo do kratkog spoja u paralelnom svemiru sa velikim posledicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<

S druge strane, Apple je preskočio broj 9 i sa osmice se teleportovao na (rimski) 10, što za Samsung sada predstavlja velik izazov.

Dok se u Samsung-u ne odluče, bespuća interneta rade punom parom i donose vesti kako bi novi Galaxy S9 trebao da koristi poboljšani skener irisa oka, i to zahvaljujući novoj softverskoj podršci, a šuška se i o ugradnji sistema za prepoznavanje lica, po uzoru na iPhone X. O kojoj i kakvoj tehnologiji se tačno radi, za sada je nezahvalno nagađati.

Izvor: IT Vesti
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.