Galaxy Note9 - Samsungov disident [podcast, foto]

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy Note9 - Samsungov disident [podcast, foto]

U ovoj epizodi Tehnopolisa uz sve gigaherce, gigabajte, inče, zaobljene ivice, džekove i olovke bavimo se Noteom 9 kao disidentom sveta pametnih telefona u 2018. godini.

Galaxy Note9 ima skoro sve što možete poželeti u telefonu, adekvatnu cenu, ali i ne toliko adekvatan nastup današnjim trendovima. Ima ulaz za slušalice i veličinu koju su svi videli od njega, nema notch, ali ima vodoravne kamere i čitač otiska prsta koji vas gledaju sa Noteovog staklenog lica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Da li je ovo najbolji Samsung i Android, koliko je dobar i kako izgleda u odnosu na druge poslušajte u minutima koji slede.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Fotografije uređaja pogledajte uspod, hvala na slušanju, do sledeće epizode, sve najbolje!

Uređaj na test ustupio Samsung Srbija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.