Epl osvežio Mekbuk Er

Izvor: S media, 22.Jul.2011, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epl osvežio Mekbuk Er

Epl je u sredu osvežio svoju seriju prenosivih računara Mekbuk Er opremivši ih bržim procesorima zasnovanim na Intelovoj arhitekturi Sendi Bridž i dodavši im podršku za Tanderbolt , sistem koji prenosi podatke brzinama do deset gigabita u sekundi.

U isto vreme kompanija je tiho prestala da nudi računare serije Mekbuk od 1000 dolara, koje su se prvi put pojavili 2006, tako da je Er postao njen najjeftiniji prenosivi model.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Epl" i "Samsung" u zategnutim odnosima

Glasine da će Mekbuk Er doživeti promenu kružile su nekoliko meseci, a većina je u istu vreću stavljala i istovremeno pojavljivanje nove verzije operativnog sistema Mac OS X 10.7, poznatog i pod nazivom Lav. Ispostavilo se da su obe bile tačne.

Korisnici Ajfona spremaju masovnu tužbu

Novi modeli Mekbuk Era imaju iste cene kao i prethodni – najjeftiniji košta 1000 -1 dolara, a najskuplji 600 dolara više, pri čemu je uočljivo i nekoliko promena u spoljašnjem dizajnu u odnosu na generalku iz oktobra 2010.

Epl je naime vratio u igru tastaturu s pozadinskim osvetljenjem, kojoj su se mnogi nadali, jer su bili nezadovoljni kad je prošle godine odbačena zbog smanjivanja dimenzija računara i snižavanja cene.

(S media)
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.