Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 18:57

DOŽIVOTNA KAZNA za muškarca (43) koji se SNIMAO TOKOM ZLOSTAVLJANJA DECE: Policija zaplenila telefon i pronašla gnusne fotografije!

Pedofil koji je snimao sebe kako zlostavlja bebu, dobio je doživotnu kaznu za svoje zločine.

Geret Endrju Dejvis uhapšen je nakon što je Nacionalna agencija za kriminal (NCA) otkrila da su užasne fotografije postavljene na Gugl nalog na njegovo ime.

Tužilac Šeril Motram je u sudu u Česteru, rekla je da istražitelji NCA zaključili da se i fotografije 43-godišnjeg Dejvisa nalaze među 512 slika zlostavljanja dece i da je izvršen pretres njegove kuće-
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je uhapšen, a njegov Samsung telefon zaplenjen.

Dejvis je odgovarao samo sa "nemam komentar" kada ga je policija ispitivala.

Vocap poruke su pokazale da je Dejvis podelio deo svojih užasnih fotografija sa jednim muškarcem i da je razgovarao o zlostavljanju u sobi za ćaskanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.