A mogla je da bude i Samsung: Znate li kada i kako je Tijana dobila nadimak – Ajfon?

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A mogla je da bude i Samsung: Znate li kada i kako je Tijana dobila nadimak – Ajfon?

Nova učesnica rijalitija”Parovi”, Tijana Maksimović, privukla je veliku pažnju publike odmah čim je ušetala u luksuznu vilu, a mnogima je posebno bio zanimljiv njen nadimak – Tijana Ajfon.
Tijana je prvi telefon ove marke dobila pre skoro mesec dana, nakon čega je napravila nekoliko selfi fotografija, što je i bilo inspiracija da dobije nadimak po telefonu.
“Pre nego što je ušla u rijaliti, razmišljala je sa svojim prijateljima kakvo da joj umetničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ime bude. Želela je nešto što će zaintrigirati publiku, a da ujedno bude lako pamtljivo. Predložili su joj da nadimak dobije po telefonu koji ima, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Tako je postala Tijana Ajfon.”, priča jedan od poznanika. Nema šta, fora joj je upalila!
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A mogla je da bude i Samsung: Znate li kada i kako je Tijana dobila nadimak – Ajfon?

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2015

Nova učesnica rijalitija”Parovi”, Tijana Maksimović, privukla je veliku pažnju publike odmah čim je ušetala u luksuznu vilu, a mnogima je posebno bio zanimljiv njen nadimak – Tijana Ajfon...Tijana je prvi telefon ove marke dobila pre skoro mesec dana, nakon čega je napravila nekoliko selfi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.