Izvor: Beta OMS, 11.Okt.2012, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulkanov sajam knjiga, centralni atrijum Delta Cityja, 13 – 19.10.2012.

U susret Sajmu knjiga, Vulkan i ove godine organizuje sajam u Delta Cityju. Uz sajamske popuste, posetioci će uživati u najčitanijim delima domaće i svetske književnosti. Svakog dana od 17h druženje sa popularnim piscima, kao i dve premijere – nove knjige Gordane Kujić " Sa druge strane noći" i Suzane Mančić " Neukrotivo srce". Ulaz na Vulkanov sajam je besplatan.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga,   Nova godina

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alnari na 57. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Izvor: Beta OMS, 11.Okt.2012

Izdavačka kuća Alnari i ove godine se sa blizu 200 novih naslova pojavljuje na najvećoj smotri pisane reči – 57. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, od 21. do 28. oktobra 2012. godine. U Hali 1 i Hali 4 na svom štandu predstaviće najaktuelnija dela strane i domaće književnosti. Uz mnogobrojne...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.