Izvor: Beta OMS, 11.Okt.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alnari na 57. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Izdavačka kuća Alnari i ove godine se sa blizu 200 novih naslova pojavljuje na najvećoj smotri pisane reči – 57. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, od 21. do 28. oktobra 2012. godine. U Hali 1 i Hali 4 na svom štandu predstaviće najaktuelnija dela strane i domaće književnosti. Uz mnogobrojne sajamske popuste i akcije, ova izdavačka kuća obradovaće čitaoce gostovanjima omiljenih pisaca, ali i novim autorima, koji su svoje mesto našli u ovoj prestižnoj izdavačkoj kući.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam knjiga 2012: Kuić, Mančić i autor "Sulejmana Veličanstvenog" promovišu nove romane

Izvor: S media, 11.Okt.2012

Na 57. Međunarodnom sajmu knjiga koji će biti održan od 21. do 28. oktobra na Beogradskom sajmu, publika će imati prilike da nabavi najnovije naslove bestseler pisaca iz celog sveta...Gosti izdavačke kuće "Alnari" tokom Sajma biće tri istaknuta strana pisca: Kolin Falkoner, Havijer Moro i Ljudmila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.