Salon knjige i grafike sutra otvara Dragoljub Zlatković

Izvor: juGmedia, 11.Feb.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salon knjige i grafike sutra otvara Dragoljub Zlatković

PIROT – Salon knjige i grafike svečano će sutra otvoriti Dragoljub Zlatković, dugogodišnji istraživač tradicionalne kulture pirotskog kraja i dobitnik Vukove nagrade u hali “Kej“ u Pirotu. Trajaće do do 18. februara.

Ljubitelji knjiga moći će da izaberu naslove na 32 štanda koliko će ih biti na Sajmu.

“Sve je spremno za 17. Salon knjige i grafike za koji kao i prošlih godina vlada veliko interesovanje. Biće nekoliko književnih večeri, promocija knjiga, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << susreta pisaca sa decom. Poslednjeg dana dodelićemo tradicionalna sajamska priznanja i nagrade za kratku priču sa konkursa Doma kulture”, kaže direktor Doma kulture Miško Ćirić.

Organizatori Salona su Dom kulture i Narodna biblioteka pod pokroviteljstvom Opštine Pirot.

Cena karte je 30 dinara za decu, 50 dinara za odrasle, a cena porodične karte je 100 dinara. Salon je otvoren svakog dana od 10 do 20 sati.

(kraj) paz
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.