Otkazan Sajam knjiga u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Okt.2021, 17:13

Otkazan Sajam knjiga u Beogradu

Beogradski sajam knjiga i propratne aktivnosti planirane za kraj oktobra otkazani su zbog epidemiološke situacije.

Među razlozima za otkazivanje Međunarodnog sajma knjiga je i probijanje roka, 1. oktobra, do kada je organizator trebalo da saopšti konačnu odluku o tome hoće li manifestacija biti održana.

U ime dva udruženja i grupacije nezavisnih izdavača, poslat je dopis u kojem obaveštavaju Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sajam da nisu u mogućnosti da učestvuju, a najveći izdavači su jednoglasni u odluci da ne postoje uslovi za održavanje Sajma knjiga, ni epidemiološki, ni organizicioni.

Izvor: Danas

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Otkazan Sajam knjiga u Beogradu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2021, 08:01

Beogradski sajam knjiga i propratne aktivnosti planirane za kraj oktobra otkazani su zbog epidemiološke situacije, potvrdili su za Danas organizatori.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.