Neverovatni popusti u Vulkan izdavaštvu na Sajmu knjiga

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatni popusti u Vulkan izdavaštvu na Sajmu knjiga

Izdavačka kuća Vulkan saopštila je da je za sve posetioce Sajma knjiga, koji se održava od 20. do 27. oktobra, pripremila brojne popuste.

One koji posete njihove štandove u halama 1 i 4, kako su naveli, očekuju "Zone opasnih popusta" - od 50, 60, 70 odsto popusta do totalnih rasprodaja.

"Na svaku knjigu koju kupite na našim štandovima, odobravamo popust od 15 odsto na cenu knjige, a za tri kupljene knjige odobravamo dodatnih 10 odsto popusta! Pored navedenih popusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svim članovima Kluba dobre knjige i knjižara Vulkan odobravamo i dodatni članski popust u iznosu od 10 odsto", navode, te dodaju:

"Ne propustite jedinstvenu priliku da svoje police ukrasite kvalitetnim izdanjima kojima ćete se uvek vraćati. Tokom trajanja Sajma knjiga, čekamo vas na štandu Vulkan izdavaštva u Halama 1, 2 i 4. Dođite da se družimo, čitamo i da zajedno tradicionalno proslavimo praznik knjige!"
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.