Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Okt.2023, 12:39

Kreativni centar na Beogradskom sajmu knjiga 2023

Kreativni centar predstaviće se na Sajmu knjiga u Beogradu, od 21. do 29. oktobra 2023. Između dva sajma ovaj izdavač objavio je rekordnih 100 izdanja. Na 66. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, na štandu Kreativnog centra (Arena, Hala 1) čitaoce očekuje blizu 1.500 naslova domaćih i stranih autora, druženje s piscima i ilustratorima i sajamski popust … Članak Kreativni centar na Beogradskom sajmu knjiga 2023 se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava od 21. do 29. oktobra na Beogradskom sajmu: Sve o školama i domovima na jednom mestu, ali i obuke i radionice

Izvor: Blic, 20.Okt.2023

Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava, čiji je pokrovitelj Ministarstvo prosvete, održava se od 21. do 29. oktobra 2023. godine na Beogradskom sajmu (Hala 2), pod sloganom „Učinimo svet boljim“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.