Zvornik: Beživotno telo žene pronađeno pored puta

Izvor: Blic, 19.Okt.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvornik: Beživotno telo žene pronađeno pored puta

Telo ženske osobe pronađeno je u mestu Jošanica, kod Zvornika, rekao je danas portparol Policijske uprave Zvornik, Miljan Bobar.

Bobar je dodao da je zvorničkoj Policijskoj stanici u 15.10 prijavljeno da se pored magistralnog puta Zvornik-Vlasenica nalazi telo ženske osobe.

Policija na licu mesta obavlja uviđaj i radi na utvrđivanju okolnosti koje su izazvale ovu nesreću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijelo žene pronađeno pored puta Zvornik-Vlasenica

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2017

ZVORNIK - Tijelo ženske osobe pronađeno je u mjestu Jošanica, kod Zvornika, rekao je danas portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar...Bobar je dodao da je zvorničkoj Policijskoj stanici u 15.10 časova prijavljeno da se pored magistralnog puta Zvornik-Vlasenica nalazi tijelo ženske osobe...Policija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

AUTOMOBILOM USMRTIO STARICU, PA POBEGAO Beživotno telo nesrećne žene pronađeno pored puta kod Zvornika

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 09:25

Žena koja je pronađena mrtva u mestu Jošanica pored magistralnog puta Zvornik-Milići je V.K. (91) iz Vlasenice, utvrđeno je identifikacijom...Uviđajem je utvrđeno da je V.K, čije je telo pronađeno juče u 15.10 nastradala u saobraćajnoj nesreći kao pešak...Ženu je, dok je pešačila, udario...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.