Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijelo žene pronađeno pored puta Zvornik-Vlasenica

ZVORNIK - Tijelo ženske osobe pronađeno je u mjestu Jošanica, kod Zvornika, rekao je danas portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je dodao da je zvorničkoj Policijskoj stanici u 15.10 časova prijavljeno da se pored magistralnog puta Zvornik-Vlasenica nalazi tijelo ženske osobe.

Policija na licu mjesta obavlja uviđaj i radi na utvrđivanju okolnosti koje su izazvale ovu nesreću.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Identifikovana žena koja je pronađena mrtva

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2017, 09:35

ZVORNIK - Žena koja je pronađena mrtva u mjestu Jošanica pored magistralnog puta Zvornik-Milići je devedesetjednogodišnja V.K. iz Vlasenice, utvrđeno je identifikacijom...Uviđajem je utvrđeno da je V.K, čije je tijelo pronađeno juče u 15.10 časova, nastradala u saobraćajnoj nesreći kao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.