Žena teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Bijeljini

Izvor: Blic, 13.Feb.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Bijeljini

Žena čiji su inicijali D. Š. teško je poveđena u saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Zbog teške telesne povrede u vidu preloma butne kosti ona je zadržana na lečenju u Medicinskom centru Bijeljina.

Ženu je u Ulici Filipa Višnjića juče u 17.30 udario automobil "golf dva" kojim je upravljala V.V.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirane su dve saobraćajne nezgode, jedna sa materijalnom štetom i druga sa telesnim povredama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teško povrijeđena žena u saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2018

BIJELJINA - D. Š. teško je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina...Zbog teške tjelesne povrede u vidu preloma butne kosti ona je zadržana na liječenju u Medicinskom centru Bijeljina...Ženu je u Ulici Filipa Višnjića juče u 17.30 časova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.