Vatra u Trebinju odbijena od kuća

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Jul.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatra u Trebinju odbijena od kuća

Vatra i dalje bukti na području grada Trebinja, ali od jutros kuće više nisu u opasnosti, javlja BN TV. Helikopter oružanih snaga BiH uspio je u ranim jutranjim časovima da odbije vatru od sela Lug, Kočela i Staro Slano. Uz ogromne napore i pomoć kolega iz BiH i regiona vatrogasci su gasili vatru cijelu noć. Za sada je situacija pod kontrolom, ali strahuju da bi vjetar mogao ponovo da razbukta vatru, te da kuće u trebinjskim selima još jednom dovede u opasnost. Helikopter Oružanih snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << BiH presatao je da radi u 9 sati, ali je ostao u pripravnosti da ponovo uzleti, ako dođe do širenja vatre. Iz tehničkih razloga helikopter nije u mogućnosti da radi na velikim vrućinama, nakon 9 sati, pojasnili su nadležni za BN TV. (BN TV, foto: YAYimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Helikopteri pomogli, borba s požarima nastavljena sa zemlje (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015

TREBINJE - Peti dan borbe sa vatrenom stihijom na trebinjskim brdima i u Trebinjskoj šumi započeo je dejstvom helikoptera Oružanih snaga BiH koji je sinoć, zajedno sa ostalim gasiocima, spasio selo Staro Slano nedaleko od Trebinja, a novim dejstvima jutros od 5 časova doprinio da se pod kontrolu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.