Izvor: Blic, 02.Dec.2017, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Zenici: Žena izvršila samoubistvo skokom sa zgrade

Nepoznata starija ženska osoba izvršila je samoubistvo skokom iz stana zgrade Kineski zid u centru Zenice.

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK do ove tragedije došlo je oko 19.40, a na licu mesta trenutno se vrši uviđaj.

- U toku su uviđajne radnje i još se utvrđuje identitet ženske osobe koja je izvršila suicid. Na licu mesta je i dežurni tužilac tužilaštva ZDK koji rukovodi uviđajem - kazali su iz MUP ZDK za federalne medije.

Brojni meštani vidno su uznemireni ovim nemilim događajem, a još nije poznato zbog čega je starija zeničanka odlučila oduzeti sebi život i skočiti u smrt.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tragedija u Zenici: Zeničanka skočila u smrt sa zgrade

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2017

ZENICA - U Zenici je večeras u ulici Mejdandžik 7, tačnije u Kineskom zidu, starija ženska osoba izvršila samoubistvo skokom sa zgrade...Prema zvaničnim informacijama iz MUP-a ZDK do ove tragedije došlo je oko 19.40 sati, a na licu mjesta trenutno se vrši uviđaj..."U toku su uviđajne radnje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.