TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo nestale žene iz Istočnog Sarajeva

Izvor: Blic, 19.Nov.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo nestale žene iz Istočnog Sarajeva

Policija je pronašla telo Sonje Tešanović /55/ u koritu reke Željeznice, za kojom se tragalo tri dana, rekla je portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Ona je navela da na telu, koje je pronađeno juče oko 14 časova, nije bilo tragova nasilne smrti i da je obdukcija pokazala da je smrt nastupila utapanjem.

- Policijski službenici pregledom terena pronašli su telo i tužilac je izašao na lice mesta - rekla je Stokanovićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ona je potvrdila da je porodica identifikovala telo, a po nalogu porodice izvršena je obdukcija.

Sonja Tešanović /55/ iz Trnova nestala je u četvrtak, 16. novembra, kada je napustila Javnu zdravstvenu ustanovu u Istočnom Sarajevu, gde bila smeštena zbog pružanja lekarske pomoći, ali se nije vratila na adresu stanovanja u Trnovo.

Poslednji put viđena je nakon odlaska iz bolnice kako stopira do Trnova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronađeno tijelo Sonje Tešanović

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2017

TRNOVO - Policija je pronašla tijelo Sonje Tešanović /55/ u koritu rijeke Željeznice, za kojom se tragalo tri dana, rekla je večeras Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović...Ona je navela da na tijelu, koje je pronađeno juče oko 14.00 časova, nije bilo tragova nasilne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.