Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno tijelo Sonje Tešanović

TRNOVO - Policija je pronašla tijelo Sonje Tešanović /55/ u koritu rijeke Željeznice, za kojom se tragalo tri dana, rekla je večeras Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Ona je navela da na tijelu, koje je pronađeno juče oko 14.00 časova, nije bilo tragova nasilne smrti i da je obdukcija pokazala da je smrt nastupila utapanjem.

"Policijski službenici pregledom terena pronašli su tijelo i tužilac je izašao na lice mjesta", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Stokanovićeva.

Ona je potvrdila da je porodica identifikovala tijelo, a po nalogu porodice izvršena je obdukcija.

Sonja Tešanović /55/ iz Trnova nestala je u četvrtak, 16. novembra, kada je napustila Javnu zdravstvenu ustanovu u Istočnom Sarajevu, gdje bila smještena zbog pružanja ljekarske pomoći, ali se nije vratila na adresu stanovanja u Trnovo.

Posljednji put viđena je nakon odlaska iz bolnice kako stopira do Trnova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.