Izvor: Blic, 02.Jan.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO NEPOMIČNO LEŽALO PORED OBJEKTA Dečak pao sa zgrade u Mostaru

Maloletni dečak povređen je pri padu sa Staklene banke, zgrade u ruševnom stanju koja se nalazi u centru Mostara.

- Gospođa koja stanuje u obližnjem objektu je oko 14 časova spazila telo kako nepomično leži pored objekta Staklene banke. Na teren su izašli pripadnici policije, a hitna služba je teško povređenu osobu prebacila u KBC Mostar - kazali su u Operativnom centru MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako saznaje Kliks reč je o maloletnoj muškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osobi, dečaku čiji identitet još nije poznat policiji, kao ni razlozi pada s objekta koji je godinama zatvoren, ali ga nelegalno koriste najviše mladi, turisti i beskućnici.

Objekat Staklene banke sagrađen je pre rata kao poslovna zgrada Privredne banke Sarajevo, a nakon dve decenije propadanja kupila ga je Vlada FBiH i u njemu je planiran smeštaj svih federalnih institucija s mostarskom adresom.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Mostar, a više o identitetu, zdravstvenom stanju, kao i razlozima pada dečaka biće poznati kasnije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dječak pao sa zgrade u Mostaru

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2018

MOSTAR - Maloljetni dječak povrijeđen je pri padu sa Staklene banke, zgrade u ruševnom stanju koja se nalazi u centru Mostara..."Gospođa koja stanuje u obližnje objektu je oko 14 sati spazila tijelo kako nepomično leži pored objekta Staklene banke. Na teren su izašli pripadnici policije, a hitna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.