Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dječak pao sa zgrade u Mostaru

MOSTAR - Maloljetni dječak povrijeđen je pri padu sa Staklene banke, zgrade u ruševnom stanju koja se nalazi u centru Mostara.

"Gospođa koja stanuje u obližnje objektu je oko 14 sati spazila tijelo kako nepomično leži pored objekta Staklene banke. Na teren su izašli pripadnici policije, a hitna služba je teško povrijeđenu osobu prebacila u KBC Mostar", kazali su za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako saznaje ovaj portal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << riječ je o dječaku od 14 godina čiji identitet još nije poznat policiji, kao ni razlozi pada s objekta koji je godinama zatvoren, ali ga nelegalno koriste ponajviše mladi, turisti i beskućnici.

Dežurni tužilac Branka Krtalić za Klix.ba je kazala da su službenici PU Mostar nešto iza 14 sati obaviješteni o padu sa Staklene banke te da se identitet osobe još utvrđuje. Dodala je da je teško utvrditi s koje visine je pao, a zadatak istražnih organa je da otklone sumnje u razloge pada.

Objekat Staklene banke sagrađen je prije rata kao poslovna zgrada Privredne banke Sarajevo, a nakon dvije decenije propadanja kupila ga je Vlada Federacije BiH i u njemu je planiran smještaj svih federalnih institucija s mostarskom adresom.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Mostar, a više o identitetu, zdravstvenom stanju, kao i razlozima pada dječaka biće poznati uskoro.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.