Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica ubijena na Ilidži: Uhapšen osumnjičeni bračni par

Sarajevska policija uhapsila je O.A. (49) iz Sarajeva zbog sumnje da je ubila staricu M. G. (85), koja je dan ranije pronađena mrtva u stanu na Ilidži.

Nevenčani suprug osumnjičene, Edib Klepić, uhapšen je zbog krivičnog dela pomaganje. Beživotno telo starice pronađeno je preksinoć u njenom stanu u ilidžanskom naselju Pejton, dok je osumnjičena za ubistvo pronađena u besvesnom stanju u hodniku, piše Faktor.ba.

Pročitajte još:

Ona je prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Opštu bolnicu "Prim.dr. Abulah Nakaš", gde je zadržana na lečenju, pod stalnom policijskom paskom, a istragom je utvrđeno da se radilo o pljački, koja je pošla po zlu i završila smrću starice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.