Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bolja od Saudijske Arabije, na redu Poljska

Rukometna reprezentacija Srbije poslije tri kola ima maksimalan učinak u grupi C na Svjetskom prvenstvu, a do novog trijumfa došla je protiv Saudijske Arabije rezultatom 30:20 (12:10). "Orlovi" su već bili obezbijedili plasman u osminu finala, pošto su u prva dva kola bili bolji od Južne Koreje i Bjelorusije, pa je ovo bila prilika da selektor Veselin Vuković odmori glavne adute i isproba igrače sa manjom minutažom. Srpski rukometaši nisu najbolje otvorili meč i mučili su se cijelo prvo poluvrijeme, ali su u nastavku dodali gas, zaigrali kako umiju pa sa maksimalnim učinkom dočekuju prave testove sa Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/srbija-bolja-od-saudijske-arabije-na-redu-poljska.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Dobra uvertira za Poljake i Slovence

Izvor: Danas, 16.Jan.2013, 00:43

Muška rukometna reprezentacija Srbije upisala je i treću pobedu u C grupi Svetskog prvenstva, pošto je sa pola snage bila bolja od Saudijske Arabije sa 30:20 (12:10). Nakon uvodnih trijumfa nad Južnom Korejom i Belorusijom, izabranici Veselina Vukovića su bez nekih većih problema izašli na kraj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.