Rukometaši Borca deklasirali Vogošću i vratili se u borbu za titulu

Izvor: Blic, 17.Maj.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Borca deklasirali Vogošću i vratili se u borbu za titulu

Rukometaši banjalučkog Borca pobedili su Vogošću Poljine Hils rezultatom 36:21 u utakmici 3.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine, a ovim trijumfom Banjalučani su se vratili u trku za šampionsku titulu.

Samo na početku meča gosti su držali rezultatsku ravnotežu, a nakon rezultata 7:7 Banjalučani su se serijom 6:0 odvojili na sedam golova viška, a do kraja meča konstantno su povećavali prednost koja je u nekim momentima iznosila i 17 golova razlike.

Banjalučani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su u ovom meču igrali bez trenera Ratka Đurkovića koji je, zbog suspenzije u prošlom meču, utakmicu posmastrao sa tribina, a domaći tim u 11. minutu ostao je bez Srđana Mijatovića koji je teren napustio zbog povrede, dok je u 21. minutu isključen Đorđe Ćelić.

Najefikasniji igrač utakmice bio je borčev Danijel Vukičević sa sedam golova dok su po pet dodali  Goran Daničić i Mirko Majić. U timu Vogošće  Anes Bečić Tariki Međić postigli su po pet pogodaka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.