Izvor: Blic, 15.Jan.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA KRIZA NOVE VLASTI SDA traži skidanje tačke o imenovanju Božovića za ministra

Predsedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić rekao je danas da je predsednik Kluba SDA Adil Osmanović tražio da sa dnevnog reda sutrašnje sednice ovog doma bude skinuta tačka koja se odnosi na imenovanje Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbeglice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvizdić: Zatraženo odlaganje rasprave o imenovanju ministra za ljudska prava i izbjeglice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2020

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić je, nakon sjednice Kolegija tog doma u proširenom sastavu, u srijedu, u Sarajevu, izjavio da je predsjedavajući Kluba Stranke demokratske akcije (SDA) Adil Osmanović, zatražio da se sa zasijedanja tog doma, u četvrtak,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Nešić: Turković nikada ne bi bila prihvaćena, ali progutali smo knedlu

Izvor: Blic, 15.Jan.2020

Adil Osmanović nije obrazložio zašto je tražio da se ukloni tačka dnevnog reda imenovanja Mlađena Božovića za ministra u Savetu ministara, kažu da im treba dodatno vreme, rekao je za N1 Nenad Nešić iz DNS, iz stranke čiji je Božović predlog za Ministarstvo za ljudska prava i izbeglice BiH.

Nastavak na Blic...

Imenovanje Božovića skinuto sa dnevnog reda Predstavničkog doma

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020, 11:08

SARAJEVO - Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH danas neće raspravljati o imenovanju Mlađena Božovića na mjesto ministra za ljudska prava i izbjeglice, nakon što je ova tačka skinuta sa dnevnog reda današnje sjednice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.