Izvor: Blic, 26.Dec.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguća i kiša: U BiH sutra toplo vreme s JAKIM udarima vetra

Toplo, vetrovito i pretežno oblačno vreme sa povremenom kišom u Hercegovini i na jugozapadu Krajine, preovladavaće sutra u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Duvaće južni vetar, umeren i jak, a na jugu i zapadu, kao i na planinama povremeno olujne jačine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od nula na istoku do osam na zapadu, a dnevna od 8 do 15, u višim predelima od 5 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BiH PRETI JAK VETAR Danas toplo, kiša u Hercegovini i Krajini

Izvor: Blic, 27.Dec.2017, 09:07

Toplo, vetrovito i pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom u Hercegovini i na jugozapadu Krajine, preovladavaće danas u BiH...Jutro na severu umereno, a u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa kišom u Hercegovini i na jugozapadu Krajine, a u ostalim krajevima suvo, saopšteno je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.