Izvor: Blic, 07.Maj.2020, 14:02

"MORAMO SE NAVIĆI NA NOŠENJE MASKI" Šeranić: Krajem sedmice tačne preporuke za sedenje u kafićima

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da se svi moraju navići na nošenje maski i rukavica kao na nešto normalno, te da je veoma bitno prihvatiti i usvojiti fizičku distancu koja se potvrdila kao jedna od najboljih preventivnih mera u borbi protiv novog virusa korona. Šeranić je rekao da cela naučna zajednica traži adekvatne naučne dokaze kako se jasno postaviti prema ovom virusu, te da konstantno dolaze nove naučne činjenice koje ukazuju na postojanje ili nepostojanje neke potrebe, piše Srna.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Srpskoj 25 novih slučajeva virusa korona

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2020, 08:56

BANJALUKA – U Republici Srpkoj je za posljednja 24 časa potvrđeno 25 slučajeva virusa korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.