Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDNA JADA OD MOSTARA GRADA Ukraden stalak za humanitarnu akciju

Plemenita humanitarna akcija koja se pojavila i u gradu na Neretvi "Imaš jaknu ostavi-trebaš jaknu uzmi", nažalost, na pola je prekinuta, jer je neko ukrao stalak za jakne u Zaliku.

Naime, na Fejsbuk grupi "Mostarske mame", jedna od organizatorki ove lepe akcije, Stella Zelenika objavila je da je nakon ovog ružnog čina ostala još samo jedna lokacija gde nekome možete pokloniti jaknu, ili je uzeti ako vam treba. Ta lokacija je u ulici biskupa Čule pored trgovine "Svijet ljubimaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Katy". Kako Stella još navodi, stalak je bio dobro zavezan i obilazili su ga svaka 2 do 3 sata i punili jaknama, jer su se u Zaliku ponajviše i tražile, javlja Prvi.

Kada su jakne skinute i okačene na ogradu, stalak je ukraden.

Organizatori navode kako su im stalci bili donirani, te su ih nakon akcije trebali i vratiti. U ulici biskupa Čule od sada će se unositi jedan preostali stalak kako opet ne bi došlo do ovakvog sramotnog čina.

Organizatorke su ipak napisale kako se zahvaljuju svima i da se ne odustaje od doniranja jakni jer ih ljudi i uzimaju i traže.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.