Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Nov.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši momak tuži Shakiru i traži 100 miliona odštete

Pjevačica Shakira se našla pred tužbom vrijednom sto miliona dolara koju je pokrenuo njen bivši partner. U tužbi se navodi da je njihova zajednička kompanija zapala u probleme nakon njihovog prekida veze. Kolumbijska pjevačica je prekinula svoju vezu sa Antonijem de la Ruom 2010. godine, nakon skoro deset godina koje su proveli zajedno. Međutim, u izjavi za javnost oboje su obećali da će ostati prijatelji i poslovni partneri. Međutim, čini se da je tom prijateljstvu došao kraj. Antonio je podnio tužbu sudu u New Yorku, a kako je naveo, njegova bivša djevojka je prestala da mu isplaćuje Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/bivsi-momak-tuzi-shakiru-i-trazi-100-miliona-odstete.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bivši dečko od Šakire traži 100 miliona dolara

Izvor: Kurir, 22.Nov.2012

Antonio de la Rua u tužbi Višem sudu na Menhetnu navodi da je početkom 2000-tih Šakiri pomogao da poboljša karijeru....NJUJORK - Popularnu pevačicu Šakiru tužio je bivši menadžer i dečko Antonio de la Rua za 100 miliona dolara, jer je ona prestala da mu uplaćuje deo svojih prihoda nakon što...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.