Bijeljina: Uhapšena jedna osoba zbog droge

Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Uhapšena jedna osoba zbog droge

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhapsili su jedno lice na području Bijeljine, u nastavku akcije "Grin" u kojoj su u aprilu uhapšene dve osobe i zaplenjeno oko 20 kilograma skanka.

Uhapšeno lice osumnjičeno je da je počinilo krivično delo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim delom neovlašteni promet opojnim drogama.

Hapšenje je izvršeno po naredbi Tužilaštva BiH, saopšteno je iz SIPA.

Uhapšeni će tokom dana biti predat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tužilaštvu BiH na dalje postupanje.

Pripadnici SIPE uhapsili su 25. aprila na području Bijeljine 2 lica i zaplenili oko 20 kilograma skanka.

U okviru akcije kodnog naziva "Grin", izvršen je i pretres 2 stambeno-poslovna objekta i 2 vozila u vlasništvu ovih lica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Bijeljini uhapšeno jedno lice zbog droge

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2017

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH uhapsili su jedno lice na području Bijeljine, u nastavku akcije "Grin" u kojoj su u aprilu uhapšene dvije osobe i zaplijenjeno oko 20 kilograma skanka...Uhapšeno lice osumnjičeno je da je počinilo krivično djelo organizovani...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.