Vučić: Nadležni ispituju uzrok eksplozije u fabrici oružja u Čačku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jun.2021, 12:48

Vučić: Nadležni ispituju uzrok eksplozije u fabrici oružja u Čačku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nadležni ispituju uzrok nove eksplozije koja se 19. juna uveče dogodila u fabrici namenske industrije "Sloboda" u Čačku u centralnoj Srbiji. Vučić je novinarima na svečanosti povodom Dana policije 20. juna rekao da je "sve sigurno i bezbedno". "Ima jedna stvar koja je čudna, u prvom izveštaju koji sam dobio, poslednja eksplozija dogodila se u prostoriji u kojoj nije bilo strujnih instalacija. Ispitaćemo podrobno i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sve u vezi sa eksplozijom u 'Slobodi' biće detaljno ispitano"

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2021

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti detaljno ispitani svi razlozi mogućeg požara i eksplozija u Fabrici oružja "Sloboda" u Čačku i da će biti postavljeno i pitanje odgovornosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.