Izvor: Blic, 20.Jun.2021, 11:43

Vučić o eksploziji u fabrici "Sloboda" u Čačku: "Jedna stvar je mnogo čudna"

- Nadležni državni organi ispituju sve, sve je sad sigurno i obezbeđeno, ima jedna čudna stvar, u prvom izveštaju navodi se da je prostoriji u kojoj nije bilo strujnih instalacija došlo do eksplozije, ispitaćemo podrobno sve razloge mogućeg požara i eksplozije biće ispitano sve - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle manifestacije povodom Dana policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Eksplozija se dogodila u prostoriji bez strujnih instalacija - istraga je u toku"

Izvor: B92, 20.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na eksploziju koja se sinoć dogodila u Čačku...Kako je rekao, prema prvim izveštajima eksplozija se dogodila u prostoriji bez strujnih instalacija...Predsednik je rekao da će detaljno biti ispitani svi razlozi ovih eksplozija u namenskoj industriji...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.