Veći deo BiH zahvatilo jako olujno nevreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022, 15:53

Veći deo BiH zahvatilo jako olujno nevreme

Veliki deo Bosne i Hercegovine zahvatilo je danas u poslepodnevnim satima jako olujno nevreme praćeno jakim udarima vetra i kišom koja je ubrzo prerasla u sneg, što je stvorilo velike probleme vozačima.

Zbog obilnih snežnih padavina, koje se zbog niskih temperatura zadržavaju na putevima otežano se saobraća na Komaru, Karauli, Nišićima, Romaniji i Čevaljnovićima.

S obzirom na to da je na pojedinim planinskim prevojima obustavljen saobraćaj za teretnska vozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaj se na tim delovima odvija naizmenično jednom trakom.

Iz BiHAMKA su upozorili da se saobraća po mokrom i vlažnom putu, a skrenuli su pažnju na učestale odrone zemlje ili kamenja.

"Na deonicama u zapadnim i jugozapadnim krajevima upozoravamo na jake udare vetra. Apelujemo na vozače da na svim deonicama voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme", rekli su iz BiHAMK-a, preneo je sarajevski portal Klix.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nevreme protutnjalo u regionu, izdato upozorenje za Srbiju VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2022

Veliki deo Bosne i Hercegovine zahvatilo je danas u poslepodnevnim satima jako olujno nevreme, koje je već stiglo u Srbiju...Nevreme je praćeno jakim udarima vetra i kišom koja je ubrzo prešla u sneg, što je stvorilo velike probleme vozačima...Zbog obilnih snežnih padavina, koje se zbog niskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.