Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 13:09

Uhapšen mladić osumnjičen da je podmetnuo 10 požara u Herceg Novom

Crnogorska policija je uhapsila L. R. (19) iz Herceg Novog zbog sumnje da je podmetnuo 10 požara na teritoriji tog grada.
L. R. je, kako se sumnja, od 24. jula do 8. avgusta 2022. godine, izvršio krivična dela tako što je u deset navrata podmetnuo požare u delu hercegnovskog zaleđa, uz regionalne puteve paleći nisko i visoko rastinje, usled kojih je nastupila veća materijalna šteta.
"Požare je u kontinuitetu izazivao u naselju Njivice, Žvinje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sutorini, Podima, Kamenom, Mokrinama, Sitnici, Zelenici i Kumboru", saopštio je tamošnji MUP.
Kako se podseća, na lokalizovanju navedenih požara, pored Službe zaštite i spašavanja Herceg Novi, aktivno su učestvovali službenici Direktorata za vanredne situacije i Vojske Crne Gore koji su podrškom iz vazduha gasili požare u Žvinjama i okolnim selima Herceg Novog.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom uhapšen osumnjičeni za podmetanje deset požara

Izvor: Danas, 10.Avg.2022

Policija u Herceg Novom je identifikovala i uhapsila L.R. (19) iz tog grada, za koga se sumnja da je od 24. jula do 8. avgusta podmetnuo 10 požara na području te opštine, saopštilo je danas crnogorsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Uhapšen zbog podmetanja 10 požara u Herceg Novom

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2022

PODGORICA - Policija u Herceg Novom identifikovala je i uhapsila mladića čiji su inicijali L.R. (19) zbog sumnje da je podmetnuo 10 požara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.