Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 20:12

Kruševac, uhapšen osumnjičeni za polno uznemiravanje i podmetanje požara

Kurševačka policija uhapsila je muškarca iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje i više krivičnih dela izazivanje opšte opasnosti.
Kruševačka policija uhapsila je V. I. (1978) za kojeg se sumnja da je na ulici 5. avgusta dodirivao maloletnu devojčicu, koja se otrgla od njega i pobegla, navodi se u saopštenju policije.
Sumnja se i da je prošle godine podmetnuo požare na putničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozilima, čime je naneo štetu petorici sugrađana.
Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivine prijave biti priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U KRUŠEVCU: Muškarac dodirivao devojčicu na ulici, otrgla se i pobegla od njega!

Izvor: Kurir, 09.Avg.2022

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivine prijave biti priveden tužiocu

Nastavak na Kurir...

Uhapšen mladić osumnjičen da je podmetnuo 10 požara u Herceg Novom

Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 13:09

Crnogorska policija je uhapsila L. R. (19) iz Herceg Novog zbog sumnje da je podmetnuo 10 požara na teritoriji tog grada. . L. R. je, kako se sumnja, od 24. jula do 8. avgusta 2022. godine, izvršio krivična dela tako što je u deset navrata podmetnuo požare u delu hercegnovskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.