Talibani preuzeli odgovornost za napad na hotel u Kabulu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jan.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talibani preuzeli odgovornost za napad na hotel u Kabulu

Talibani su danas preuzeli odgovornost za napad na hotel Interkontinental u Kabulu, kada je stradalo najmanje šest osoba. "Hotel Interkontinental je sinoć napadnut. Napad je izvelo pet naših mudžahedina", naveo je glasnogovornik talibana Zabiulah Mudžahid u saopćenju poslatom elektronskom poštom. Afganistanske snage sigurnosti su jutros saopćile da je talačka kriza u hotelu okončana. Četiri napadača, naoružana automatskim puškama, u subotu su ušla u hotel. Izvještaji su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

(FOTO, VIDEO) 5 SAMOUBICA NAPRAVILO POKOLJ: Talibani preuzeli odgovornost za napad na hotel u Kabulu

Izvor: Kurir, 21.Jan.2018

KABUL - Talibani su danas preuzeli odgovornost za napad na hotel "Interkontinental" u Kabulu, saopštivši da je pet njihovih naoružanih boraca u samoubilačkim prslucima uzelo na nišan strance i avganistanske zvaničnike.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.