Starica ubijena zbog 10 evra?

Izvor: Mondo, 22.Maj.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica ubijena zbog 10 evra?

Telo starije žene pronađeno je na Ćemovskom polju, kod Podgorice, a policija ispituje pet osoba zbog sumnje da su umešane u ubistvo i njima je tužilac odredio pritvor do 72 časa.

Foto: youtube/screenshot

 Crnogorski portali, pozivajući se na izvore u Upravi policije Crne Gore, navode da je reč o Ajsi Beriši (71) koja je ubijena udarcem kamenom o glavu zbog 10 evra.

Kao direktni izvršilac osumnjičen je Elvir Haliti (22), poznat policiji po >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krađama, ali i kao uživalac droge.

"Sumnja se da je Haliti izudarao Berišu kamenom po glavi sve dok nije preminula, a onda je i opljačkao. Prema dosadašnjim saznanjima, uzeo je svega 10 evra, koliko je ubijena imala kod sebe", rekao je sagovornik blizak istrazi.

Crnogorska policija sumnja da je Beriša imao pomagače.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONSTRUOZAN ZLOČIN POTRESAO CRNU GORU: Zbog 10 evra ubio staricu udarcem KAMENOM u GLAVU

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2016

Ajša Bariša (71) pronađena je mrtva u subotu oko 13 časova na podgoričkom Ćemovskom polju. Ona je ubijena udarcem kamena u glavu i to iz koristoljublja, a ubica ju je potom opljačkao i uzeo svega deset evra koliko je kod sebe imala...Policija je već uhapsila četiri osobe, za koje se sumnja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.