Sarajevski portal: Duge cevi kod Doboja, češljaju vozila

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevski portal: Duge cevi kod Doboja, "češljaju" vozila

Pripadnici policije RS naoružani dugim cevima postavili su navodno punkt kod Doboja, preneo je sarajevski portal Klix.

Portal navodi da oni pregledaju sva vozila za koja se posumnja da prevoze demonstrante u Banjuluku, posebno autobusi.

Iz Centra javne bezbednosti Doboj tom portalu je, kako se navodi, potvrđeno da je punkt postavljen zbog dojave da će autobusi s osobama koje nameravaju da protestuju u Banjaluci proći kroz taj grad. Navodi se da nije jasno da li policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samo kontroliše putnike ili pokušava da ih odvrati od odlaska u Banjaluku.

Na Trgu Krajine u Banjaluci za večeras u 18 sati je najavljen skup Pravda za Davida, kojem će se pridružiti i pripadnici opozicionih stranaka objedinjenih u Savezu za pobjedu, koji su prethodno otkazali svoje predizborno okupljanje.

Inače, za večeras je u Banjaluci zakazano i završno predizborno okupljanje vladajuće SNSD Milorada Dodika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.