Sarajevo: Uhapšeni pomagači Sanjina Sefića

Izvor: RTS, 18.Okt.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Uhapšeni pomagači Sanjina Sefića

Policija u Sarajevu je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su Sanjinu Sefiću, koji je u tom gradu automobilom usmrtio dve devojke Editu Malkoč i Selmu Agić, pomogli da pobegne.
Kako prenose Nezavisne novine, iz MUP-a Kantona Sarajevo je saopšteno da su u pitanju A. D. (29), N. S. (26) i S. S. (22).
"Uhapšeni su u Kasindolskoj ulici na Ilidži, a tom prilikom je u dvorištu porodične kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koju koristi N. S. pronađeno vozilo 'golf 6', vlasništvo A. M. iz Sarajeva, a koje je, prema dosadašnjim podacima, korišćeno u izvršenju krivičnog dela 11. oktobra, kada su, nakon saobraćajne nezgode, A. D. i S. A. prevezli S. S. na područje opštine Rudo", rečeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.
Policija traga i za S. A. (24) iz Sarajeva, koji je takođe osumnjičen za pomaganje u bekstvu.
Nezavisne novine podsećaju da je Sefić uhapšen u Srbiji i navode da se ovih dana očekuje njegovo izručenje BiH.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.