Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pomagači Sanjina Sefića

SARAJEVO - Policija u Sarajevu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su Sanjinu Sefiću, koji je u ovom gradu automobilom usmrtio dvije djevojke Editu Malkoč i Selmu Agić, pomogli da pobjegne.

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo u pitanju su A.D. (29), N.S. (26) i S.S. (22).

"Uhapšeni su u Kasindolskoj ulici na Ilidži a tom prilikom u dvorištu porodične kuće koju koristi N.S., pronađeno je vozilo "VW Golf 6", vlasništvo A.M. iz Sarajeva, a koje je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dosadašnjim podacima korišteno u izvršenju krivičnog djela, 11. oktobra kada su nakon saobraćajne nezgode lica A.D. i S.A., prevezli S.S. na područje opštine Rudo", rečeno je u MUP-u.

Policija traga i za S.A. (24) iz Sarajeva, a koji je takođe osumnjičen za pomaganje u bjegstvu.

Sefić je da podsjetimo uhapšen u Srbiji a ovih dana očekuje se njegovo izručenje i povratask u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sarajevo: Uhapšeni pomagači Sanjina Sefića

Izvor: RTS, 18.Okt.2016

Policija u Sarajevu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su Sanjinu Sefiću, koji je u ovom gradu automobilom usmrtio dve devojke Editu Malkoč i Selmu Agić, pomogli da pobegne. . Kako prenose "Nezavisne novine", iz MUP-a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.