Studenti poručili: Želimo sigurnost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti poručili: Želimo sigurnost

Na mjestu gdje je Sanjin Sefić, 10. listopada automobilom pregazio studentice Selmu Agić i Editu Malkoč, u ponedjeljak se okupilo više od stotinu građana, uglavnom studenata. Na prosvjedima nazvanim “Vi ovo dozvoljavate”, zahtjevaju da osobe na odgovornim pozicijama budu izabrane na osnovu stručnosti, a ne podobnosti, da sudski proces protiv Sanjina Sefića bude transparentan, te da se ispita istinitost informacija koje dolaze od policijskog komesara Vahida Ćosića i Kantonalnog Tužilaštva.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uhapšeni pomagači Sanjina Sefića

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016, 10:31

SARAJEVO - Policija u Sarajevu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su Sanjinu Sefiću, koji je u ovom gradu automobilom usmrtio dvije djevojke Editu Malkoč i Selmu Agić, pomogli da pobjegne...Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo u pitanju su A.D. (29), N.S. (26) i S.S. (22)..."Uhapšeni su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.