Izvor: S media, 07.Apr.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Učenice se prodaju u zamenu za užinu i cigarete?

Policija u BiH ima pune ruke posla oko provere anonimne prijave koja upozorava na maloletničku prostituciju u Ekonomskom školi u Lukavcu. Učenice navodno prodaju svoje telo u zamenu za cigarete i užinu.

"Da, dobili smo prijavu i odmah je pokrenuta istraga, ispitani su svedoci i još uvek sve istražujemo", potvrdio je za Dnevni avaz Izudin Šarić, portparol MUP-a Tuzlanskog kantona.

Policiji je, naime, prijavljeno da nekoliko učenica odlazi u stan starijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muškarca, koji se nalazi u neposrednoj blizini škole, a koji, navodno, ima s njima seksualne odnose za novac za hranu i cigarete.

Prema nezvaničnim informacijama, priču je otrkila jedna od učenica koja je s prijateljicom otišla do spornog stana da uzme novac koji joj je prethodno obećan za cigarete. Kada je videla o čemu se radi, pobegla je iz stana, a slučaj prijavila policiji.

Stanari zgrade takođe su primetili da učenice često dolaze, piše Dnevni Avaz.

(S media/Dnevni avaz, Foto: Guliver/Thinkstock, ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.